Från en dag till en annan

Om jag var duktig igår så sjönk min ranking avsevärt idag. Det här blir ett klagoinlägg så vill du inte vältra dig i min självömkan kan du sluta läsa nu.

Nu när jag tänker på det verkar det vara en slags varannan-dag-cykel som körts den senaste tiden. Duktig, kass, duktig, kass… Jag är rätt less på det faktiskt och jag är rätt less på min karaktär som inte står emot massa scheiss. Jag har ätit kakor, godis och mat i mängder och av onyttig kaliber. Jag gjorde misstaget att kliva upp på vågen och det var inte roligt. Jag vet att man inte ska titta på vågen så mycket, särskilt inte om man tränar och bygger muskler men det finns en gräns för hur mycket muskler man lyckas bygga på två veckor. Det mesta av uppgången är nog mest fett är jag rädd. Jag kände det när jag var ute och sprang igår, det går lite tyngre än vanligt.

Idag blev således sista dagen på matsemestern även om faktiskt har riktig semester hela veckan ut. I went out with a bang och käkade pizza till middag idag och avslutade med lite smaskig choklad. NO MORE! Blir nyttigare från och med nu fram till jul! (Det är ambitionen i alla fall…)

Jag har bokat en bodypump imorgon förmiddag som får inleda den här veckans träning. Idag blev en vilodag eftersom jag varit på resande fot hela dagen. Nu ska jag bara bli kvitt äckelkänslan av att ha ätit för mycket så ska allt ordna sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s