My feet are on fire

ÄCKELVARNING!

Idag blev det ett karatepass! Yay! Det har varit alldeles för långt uppehåll. Först benhinnor, sedan semester och förkylning förra veckan. Det ger fyra veckors uppehåll. Vad får man då? Burning feet. Satan vad ont jag har i fötterna. Blåsor och bortskavd hud under tassarna och det gör så ont! Nämnde jag det? Som den idiot jag är hade jag inte med mig andra skor än högklackade sandaletter vilket gjorde den annars ganska korta promenaden hem ganska plågsam. Kommer numera alltid att packa mjuka skor för hemfärd i väskan.

I övrigt så funkade tekniken överraskande bra. Jag fick till hyfsade ryck och Kalate hjälpte mig över en mental spärr om att jag inte kan tajma mot magen. Jag ska också jobba mer på att hålla överkroppen still när jag gör mina ingångar. Det kändes dock att jag varit borta en tid och varit sjuk. Det är en viss sorts kondition man måste ha för att orka köra karate, även om man kan springa långt och länge räcker inte det. Svettades som en galning gjorde jag också.

Nog om det. Imorgon kväll blir det dubbelpass med BodyPump och Pilates med Therese på SATS i Bromma. Om det är någon som har lust att haka på vore det jätteroligt! Nedan lite bilder från träningen och är du äckelmagad så ska du inte scrolla. ; )

4 thoughts on “My feet are on fire

  1. Ajjj!! 😦 du är min idol som kämpar på ändå! Åh, jag hade gärna följt med er imorgon men har bokade just in mig på yogan på söder imorgon kväll.. Men snart måste vi träna ihop! Så bra att du är frisk nu! Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s