Min nya träningsidol

Den här tjejen är min nya träningsidol. Hon är 12 år och tränar ÅTTA karatepass i veckan. ÅTTA! Ibland springer hon lite också. Jag satte i halsen och insåg att I need to up my game. 5-6 pass i veckan, blandad träning, räcker INTE! Damn! Riktigt peppad blev jag nu!

Idag stod ett karatepass på schemat. Träningsmässigt var det inte så hårt men det var mycket tragglande av grundteknik. Det är jag rätt dålig på så det var bra för mig. Enligt Ramon går det framåt så jag är nöjd. Tog också med mig två kollegor för att sprida lite karate love. Jag tror att de tyckte det var roligt. Blåsor får jag nya varje träning. Något har hänt med mina fötter, förut fick jag aldrig blåsor. Jag vet inte vad jag ska göra.

Imorgon blir det en ny Heidi Testar. BodyCombat på SATS Fridhemsplan. Vilka hänger på?

2 thoughts on “Min nya träningsidol

  1. Lämnar WO direkt eftersom det kräver viss möda att få ihop ett pass i veckan… [ca en del lathet och 2/3 prioriteringskonflikt]

    Ska dock bli intressant att höra om du gillar combat. Måste medge att jag inte är överförtjust i att slå i luften men förra veckan var jag på ett hyfsat om syftet är konditionsträning [vid närmare eftertanke säger det mer om mitt [o]flås än om själva passet].

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s