Ett pissigt pass

Eller två för att vara exakt eftersom jag körde två karatepass på raken. Ingenting funkade. INGENTING! inte ingångar, inte timing, inte avstånd, nada och zilch! Stackars Micke, som var min sparringpartner för kvällen, fick ett lika dåligt pass han för att jag hade dålig attityd och var sur för att inget funkade. Hemskt ledsen Micke! Lovar att bättra mig.

Dessutom gjorde benhinnorna ont från första minuten trots att jag vilat dem hela helgen. Ramon hjälpte mig att stretcha dem lite och det gjorde så ont att ögonen tårades. Och jag har en hyfsat hög smärtgräns i vanliga fall men this is riddiculus. Fi fään!

Men inget mörker är totalt. Fick mail av Casall som lovar att skicka en ventil till oss så vi kan använda vår Pilatesboll! Yay! Och så har delar av min nya karateutrustning kommit. Som vanligt med en ny gi känns det som att det är ungefär fem gånger så mycket tyg än nödvändigt men det ger sig när man svettat ner den lite. När den är ny ”står” tyget upp och ger intrycket av att man har en för stor dräkt. Även ett set benskydd har dykt upp. Nu har jag en månad på mig att vänja mig vid fotskydden som jag aldrig kört med förut. Det ser ut som man har tofflor på sig men de är nog riktigt sköna när man sparkar och är rädd för armbågar.

Imorgon blir det bodypump med kollegan Karin på SATS Bromma. Någon som hänger på?

4 tankar på “Ett pissigt pass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s