Blev ingen träning igår

Istället satt jag på kontoret och jobbade till klockan ett. Dålig mat blev det hela natten också. Det är svårt att motivera sig med morötter så vi köpte lite choklad för att hålla humöret uppe. Hade förstås väldigt dåligt samvete när jag satt och myste med en kexchoklad.

Inte har matintaget blivit bättre för att det är en ny dag. Började med en macka för att jag, helt ärligt, inte haft tid att fundera på vad man ska äta istället för mackor. Ett tag käkade jag frukt, keso och nötter till frukost men det liksom föråt jag mig på så det tar emot att börja med igen.

Hoppas i alla fall att få till lite träning idag. Packar väskan för alla eventualiteter och satsar på att sticka till gymmet en kortis till lunch.

Ciao!

Annonser

1 thought on “Blev ingen träning igår

 1. Det går ju att variera fruktsalladen med olika frukter, så känns det inte samma.
  Förslag till variation annars:
  Fil/yoghurt naturell med lite solrosfrön och kanel. Några torkade frukter då och då, eller skivad banan.
  Några skivor brie eller annan ost, skivade tomater och paprika. Skivad melon, eller päron, ett kokt ägg och till det makrill i tomat eller tonfisk. Lägg upp alla delar på ett fat. Ät tills du blir god och mätt. Drick te till. Gärna grönt.
  Du får i dig massor med antioxidanter, fett, protein och långsamma kolhydrater. Psylliumfrön är också bra att ha i yoghurten, de gör att du håller dig mätt längre. Om du inte vill äta ägget till frukost, ta med det till jobbet och ta det tillsammans med en kopp te vid fikat. Lägg till en miniost om du behöver mer. Då håller du bra till lunch.
  På lunchen ersätter/varierar du pasta och potatis med baljväxter. Välj sådant som mättar också. Det finns ofta till exempel goda kikärtsröror i salladsbuffén. Prova dig fram och lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s