Karatemåndag

Yes, precis så är det. Måndagar är vikta åt karaten (de som försökt få mig att socialisera på just måndagar vet att de brukar få vänta till efter träningen eller välja en annan dag…). Det kändes att det var länge sedan jag körde ett pass. Flytet fanns inte riktigt och kroppen kändes bara konstig. Det ska bli spännande att se om jag hittar mitt flow till SM. Två veckor kvar bara. Positivt var i alla fall att jag inte kände av benhinnorna under träningen och de värker inte just nu heller. Lite ömt när jag klämmer bara.

Sedan har jag funderat på det här med mat. Idag jobbade jag med en konferens och kunde självklart inte låta bli att nalla lite på kakbuffén på fikapausen. Hemlagat och gott! Yummy. Tyvärr passar ju kakor väldigt dåligt med min nya ambition too lose a few… Sedan började jag tänka. Jag vill verkligen inte att mitt liv ska kretsa kring mat och att jag konstant ska tänka på vad jag äter. Ni vet, hela den där jag-har-dåligt-samvete-svängen (jag vet att bloggen heter just Dåligt Samvete, sten i glashus är min grej). Jag vill att mitt liv ska kretsa kring saker som är roliga. Får se hur jag ska få den ekvationen att gå ihop. Kommer jag på en lösning lovar jag att berätta den för er!

På träningen idag filmade jag några ingångar och som ni ser funkar det inte riktigt. Det är lite sloppy och segt men det är bra att filma så att man kan finslipa tekniken.

Annonser

One thought on “Karatemåndag

  1. Mat är en attitydfråga. Du kan välja om du vill att mat ska vara roligt och gott eller ge dig dåligt samvete. Kunskapen om vad maten innehåller och hur den reagerar i din kropp är en bra start på den resan. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s