Karatesöndag

Vilken karatevecka det varit! Fyra pass har det blivit vilket är en ökning med 100 % mot normala veckor. Så skulle det vara varje vecka, shit vad man skulle utvecklas då!

Distriktsträning stod på schemat och vi var väl ett 20-tal som samlats i en dojo på Söder. Det var riktigt roligt att träffa och träna mot lite nytt folk, man lär sig alltid mer på det. Dessutom skärper man till sig också när man vet att andra kollar…

Passet gick bättre än det gjort på länge. Hade inte alls lika ont i höften som förut och jag kände mig ganska ok i teknikerna. Det är en lång väg kvar mot att vara där jag vill vara men det flöt ganska bra. Jag måste bli lite mer disciplinerad när det gäller träningen framöver. Mer fokus på karaten och mindre hattande. Mer konditionsträning också. Hej vad min kondis sjunkit till botten den senaste tiden. Inte OK! Jag kommer nog försöka återgå till två hårda veckor, en lugn vecka-rutinen. Det funkade så bra i somras. Snart börjar ju skidsäsongen på allvar också så då måste man ju ha lite flås!

Nepp, nu ska jag jobbe lite. Go söndag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s