Riktigt bra konditionspass

Ikväll blev det konditionsträning med bästa löparbästisen Marie! Vi körde riktigt hårt på SATS Hötorget. Mina benhinnor är fortfarande helt paj så till en början undvek jag löpbandet. Inte för att jag hade något val, det var helt fullt på alla löpband, så jag började med 30 minuters ”löpning” på någon slags blandning mellan crosstrainer, cykel och löpband. Jobbigt var det om man tog i och det gjorde ju jag. Därefter blev det intervaller på rodden och sedan kunde jag inte låta bli att köra några intervaller på löpbandet också. Men det var det dummaste jag kunde ha gjort. Nu har jag riktigt ont i benhinnorna och måste förmodligen skippa karatepasset imorgon. Får väl bli styrketräning istället.

Marie, som har friska ben, körde duktigt på löpbandet och det var riktigt roligt att ha en träningskompis med på passet. Man får liksom lite draghjälp då.

Efter träningen stretchade vi och knäppte massa roliga bilder på oss. Marie är en riktig gasell, kolla bara! Själv har jag inte jättelångt kvar till att man klarar en split men det är ju de sista centimetrarna som är svårast. Knuttarna som gick förbi oss där vi sprattlade i gången bara tittade dumt på oss men vi hade i alla fall roligt!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s