Fortfarande inte helt bra

Har känt mig helkonstig idag. Jag sov från sju till sju men var fortfarande trött när jag vaknade. Hade också lite ont i huvudet fortfarande. Inte i närheten lika mycket som igår men det har hållit i sig hela dagen. Som ett jämnt molande typ. Blir ingen träning idag heller just av detta skäl. Jag tror att kroppen sagt ifrån att den vill vila. Jag tolkar det så i alla fall. Det är ju lite skumt eftersom jag knappt tränat de tre senaste veckorna (med mina mått mätt alltså).

Jag har dock en liten nyhet på utrustningsfronten som jag inte orkade berätta om igår. Det gjorde så ont i huvudet att titta på den ljusstarka skärmen.

Jag och Kärleken har fått varsitt nytt par skidor! De kom med specialleverans från Dalarna i form av vår skidcoach och skidkungen Mattias Svahn. Tyvärr var jag i rätt dåligt skick när jag mötte upp honom på Runner’s Store där han skulle hålla ett Vasaloppsevent så jag uttryckte nog inte min tacksamhet riktigt. Tack Mattias!

Skidorna är handplockade av Magnar Dalen, Finlands förbundskapten och min landsman, nere på Fischers fabrik i Schweitz eller Österrike eller var den nu ligger. Ska bli väldigt spännande att åka klassiskt igen i vinter efter ett par år med enbart skejt.

Kärleken var inte hemma i natt så jag la skidorna i sängen för att ha något att gosa med. Jag ser lite plågad ut på bilden men det var som sagt den mördande huvudvärken.

3 tankar på “Fortfarande inte helt bra

  1. Åh, vilken lyx att bli sponsrad med nya skidor! Det är inte så att Mattias Svahn är intresserad av att ha ett bloggevent och ge oss andra lite tekniktips? 😉

  2. Pingback: Klassisk premiär | Dåligt samvete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s