Skidgång i mördarbacken

Det är en härlig känsla att börja dagen i underställ! Låter knäppt kanske men jag tycker det. Så imorse när Kärleken skulle till jobbet njöt jag av att ha klämdag och ge mig ut på skidgång när det var ljust.

Jag segade mig ända till kl 10 innan jag kom utanför dörren. Det är plusgrader och rejält med slask så det lockade inte. Så besviken på vintern! Den ska vara smällkall, ha mycket snö och vara ända till april när det blir vår.

Mitt stora problem är att jag alltid räknar med att frysa och klädde mig på tok för varmt. Halvvägs till mördarbacken var jag tvungen att stanna och plocka av mig massa kläder. När jag väl kom till backen var det lika jobbigt som vanligt. Jag blir stum i benen när jag kommit typ halvvägs. Tvingade mig upp och ner några gånger med motivationen att Hanah, min främsta konkurrent, kanske tränade samtidigt och då skulle jag minsann träna hårdast.

Precis lagom till att jag var klar med backen började det toksnöa. Stora blöta flingor som satte sig på ögonfransarna. Riktigt vackert!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s