Och så idrottsgalan

Det blev många inlägg idag men man måste ju säga några ord om idrottsgalan också. Jag kom in sent i matchen och såg bara slutet men det verkar som skidlandslaget var the landslag. Nominerade överallt och några priser knep de. Bland annat blev Marcus Hellner årets manliga idrottare. I sitt tacktal borde han ha sagt att han gjort karriär i kroppsstrumpa och gundetrosa och att det är jävligt manligt för att parafrasera Robert Gustavssons Tony Rickardsson.

Det stora priset, Jerringpriset, vanns dock av Therese Alshammar. Till ganska mångas förvåning. Jag följde flödet på Twitter samtidigt och det var många som undrade vad det var som hände. Själv är jag inte så förvånad. Therese har gjort många prestationer genom åren och det är ju så när folket ska rösta; man är inte så noga med att bara bedöma ett års prestationer. Sedan tycker jag att båda finalisterna var värdiga vinnare. Men Södergren bör väl kanske tänka ett par varv till innan han öppnar munnen. Det ramlar lite grodor ur munnen på honom titt som tätt.

I övrigt var det ju min namne Heidi Anderssons hälsning till sambon Björn Ferry som var roligast. Han ska ”om allt går enligt plan” bli pappa i juli. Ska kika på hans blogg imorgon för att se om han videobloggar nåt svar på sin blogg. Och så var Robin bra som programledare Skidbloggen

2 tankar på “Och så idrottsgalan

  1. Tessan har gjort mycket bra, men jag tror att skidlandslaget kunde fått Jerringpriset med, om det inte vore för att de hade så bövelen många nomineringar, nu behövde skidälskarna välja mellan Kalla, Hellner, herrlandslaget… Ja, och Ferry kan ju också räknas in där på ett hörn

    • Jo, det kan säkert vara så. Det var nån på twitter som konkluderade det med till en janteröstning. Skidlandslaget hade fått så mycket ändå typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s