Den där lilla sträckningen…

Som jag ådrog mig igår på träningen var visst inte så liten. I natt stelnade knät till och jag vaknade flera gånger av att det gjorde ont när jag skulle vända på mig. VAD är MENINGEN? Är det någon slags instant karma för att jag tränade med lite ont i halsen? Va va va? Jag verkar också ha smittat ned Kärleken som även han har riktigt ont i halsen.

Någon knäexpert kanske kan säga vad det är. Jag kan gå utan större problem men det gör ont att gå ner för trappor, böja benet i 90 grader eller ha det helt utsträckt. Det hakar inte upp sig eller är instabilt och smärtan kommer typ i knävecket. Jag har heller ingen svullnad eller blodsutgjutelse. Jag har googlat och uteslutit löparknä, hopparknä, menisker, korsband och allt annat som jag kommit över. Vad kan det vara?

Har för övrigt rätt ont i halsen och fryser lite. Ifall ni var intresserade alltså. Som grädde på moset har jag tvingats gå till jobbet i sneakers istället för stövlar med klack. Det får mig alltid att känna mig som att jag glömt ta på mig byxor eller nåt. Power dressing är min grej!

3 tankar på “Den där lilla sträckningen…

    • Jag hoppar på att det är det och inget allvarligt. Hittar inget som skulle antyda att det är något allvarligt. Men det vore å andra sidan typiskt min tur om det blev så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s