Förkylt var det här!

Det blev inte det riktiga utbrytandet jag hoppades på igår men det duger för mig. Jobbar i alla fall hemifrån för att inte smitta ner folk på jobbet. Det är rätt skönt att sitta hemma och knattra. Har tänt en brasa som sprakar mysigt och så har jag snott Kärlekens Facebook-mugg och hinkar te i massor.

Annonser

4 thoughts on “Förkylt var det här!

 1. Tur i oturen att du faktiskt kan jobba hemifrån. Inte kul att behöva vara på jobbet snorig, febrig och smitta ner varje människa man träffar. Inte riktigt rätt väg att gå om man vill bli populär! 😉

  • Ja, det är rätt skönt att inte behöva välja mellan att inte jobba alls och vara hemma eller att pressa sig och gå till jobbet fast man inte borde. Det är mycket av hänsyn till kollegorna jag stannade hemma också. Begränsa sjukdomen så att säga!

 2. Krya på dig! Vad jobbar du med, eftersom du kan jobba hemifrån?

  Svar: Förlåt för ett sent svar. Jag tackar så mycket för din träningslåtarslista på Spotify. Jag ska nu lyssna genom den noga och förhoppningsvis finner jag en massa goa´ låtar.

  • Jag är projektledare på en kommunikationsbyrå. Vi är inte bundna till kontoret utan kan sitta lite varstans men det är lättare att sitta på kontoret när man ska styra produktionen.

   Hoppas du hittar några nya favoriter och lägg gärna till lite nytt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s