Heidi testar: SATS St Eriksbron

Blev ingen träning igår så idag efter magnetröntgen gav jag mig av till SATS St Eriksbron för att aktivera kroppen. Det var grymt länge sedan jag gymmade så det kändes först lite ovant. Dessutom var det sjukt mycket folk och gymmet var ganska litet så jag fick inte riktigt kört det jag hade planerat. Och knät sätter ju stopp för en hel del övningar. Jag kan ju inte ens värma upp! Det blev i alla fall lite armar och bröst samt lite tafatta magövningar på en boll. Det var så fullt att man var i vägen oavsett var man var att jag gav upp.

Gymmet som sådant var väl hyfsat välutrustat med tanke på hur litet det var. Trodde faktiskt att det skulle vara större. Det hade också en högre koncentration gymknuttar/spännisar än jag sett på andra SATS. Det som störde mig var att handtag och sådant låg utspritt överallt, hantlarna räckte inte till, oordning bland kettlebellsen och att när jag frågade en av PT:arna efter guidance var har inte särskilt tjänstevillig. Stökigt var min sammanfattning.

Omklädningsrummet hade stora och bra skåp, snygga duschar och gott om speglar och handfat. Det var dock trångt och fullsmockat och toaletterna var inte städade och saknade både toapapper och torkpapper.

Det sammantagna betyget blir ganska lågt. Gå hellre till ett annat gym. Det kommer vara mycket bättre plats där eftersom alla var på SATS St Eriksbron. Dock kan man spana på kändisar om man vill. Nassim Al Fakir (Salems barnprogramledande brorsa) var där och pumpade.

Jag kunde inte fota där inne, det var alldeles för mycket folk så ni får hålla till godo med mig framför grinden.

Annonser

One thought on “Heidi testar: SATS St Eriksbron

  1. Kikade upp mot SATS Sollentuna igår när jag gjorde ett besök i Sollentuna centrum, saknar SATS lite, tränade ju där i Karlstad, men nu var jag ju smart och skaffade ett Medleykort i november med 12 månaders bindningstid 😛 Så det får bli Vilundabadet, sedan finns ju ändå inte SATS i Linkan så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s