Idag är dagen…

… Jag fyller 26 år! Tjoho! Den fina mannen jag lever med har gett mig en fantastisk födelsedagspresent! Jag har fått en gps-pulsklocka från Garmin, en Forerunner 305, och ett playstationspel (jag är en geek). Pulsklockan var något jag verkligen önskade mig och nu känner jag att jag verkligen vill ut och springa eller åka skidor så jag kan mäta hur fort det går och vilken puls jag har. Ska bara få ordning på knän så blir det åka av!

… Jag har brutal träningsvärk efter rehabpasset igår. Det riktigt svider i ben och rumpa. Det är sådär plågsamt skönt! Det blir nog en vilodag faktiskt.

… Vi håller lite extra koll på Cath och hennes framfart i det öppna spåret! Följ hennes strävan direkt på Vasaloppets hemsida.

14 thoughts on “Idag är dagen…

   • Ja, det har jag! Bästa prylen jag någonsin haft! Njae, det vet jag inte riktigt. Kommer inte riktigt ihåg vad som står i manualen. ;P

    Det jag verkligen kan rekommendera är att använda den under intervallpass, och ställa in tid/distans och vilotid/distans. Jag upplever det så mycket enklare att springa just intervaller när man har klockan som räknar ner meter på skärmen, och att sedan höra nedräkningen i pip när det är dags att börja springa igen efter vila.

    Programmet som medföljer på skivan tycker jag inte att du ska använda, men det har du antagligen redan läst på ett antal sidor. Finns jättemånga bra program på internet att använda – själv använder jag Garmin Connect!

    • Ja, det är nog främst under intervallerna som jag kommer att ha nytta av den. Kan man ställa in pulsintervaller också?
     Bra tips med det medföljande programmet. Jag har inte läst så mycket om den alls än så länge men det kommer!

     • Ja, visst kan man det! Har kört med det någon gång, att springa intervaller i olika pulszoner. Är ganska bra, på så vis att man blir mer fokuserad på pulsen och glömmer bort benen. 😉

 1. Åh, grattis i efterskott! Och tack för pepp 🙂 Man kan säga att det gick inte direkt som jag tänkt mig, men jag kom ju i mål i alla fall! Och på armen hela vägen satt precis en sån Garmin som du nu har. Love it! Rekommenderar också connect.garmin.com varmt!

  • Tack! Och grattis till ditt avklarade Vasalopp! Det är bra gjort att ta sig i mål även om man inte kommer i mål på det sätt man tänkt.
   Jag ska testa klockan så fort jag får röra mig längre sträckor i någorlunda fart!

 2. Ping: Hårkonst och armhävningar | Dåligt samvete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s