F-ing j-a knän!

Som rubriken antyder är jag inte så nöjd med mina knän. Gick till gymmet helt oinspirerad och såg att det var en bodycombatklass att gå på. Stod länge och velade om jag skulle gå på en eller inte. Det är ju inte så smart eftersom jag håller på med rehab och det är trots allt lite sparkar men jag bestämde mig för att tar jag det bara lite lugnt så går det nog och träningen blir bättre om jag går på en klass.

BIG mistake. Kom inte ens genom uppvärmningen innan vänster knä for iväg. Så sjukt korkat av mig att gå på den där klassen! Höll ut en halvtimme och skippade de sparkarna där jag behövde stå på vänster ben men sedan var det dags för lite löpning och då är det kört. Linkade ut lite diskret och gick in i omklädningsrummet blinkandes bort frustrerade tårar. Som den lipsill jag är gick det ju inte att hålla emot utan jag släppte bara ut det. Jag som just fått tillbaka lusten att fightas igen och så blir det så här. Tack alla tjejer som tröstade och kom med pepp!

Av ilska gick jag tillbaka ut i gymmet och körde mage ordentligt i alla fall så det är jag nöjd med men i övrigt är jag förbannad på mig själv. Nu har jag lite ont men det är inte så farligt. Ska boxas imorgon så att jag får slå av mig lite frustration.

3 tankar på “F-ing j-a knän!

  1. Ååh, vad jag lider med dig! Det finns inget mer frustrerande än när kroppen skriker efter att ta ut sig inombords, och så håller den inte.

  2. Pingback: Fighting och mjölksyra | Dåligt samvete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s