Ett ”Ge mig fan på’t”-pass

Det var så varmt och gosigt under täcket imorse sådär runt 6-snåret så ni anar inte. Men jag hade verkligen bestämt mig. Jag skulle upp och träna. Basta!

Kom iväg lite senare än tänkt och landade på gymmet halvåtta. Det gjorde att jag fick korta ner passet från den planerade timmen till 40 min men det är helt ok för jag körde skiten ur mig själv! Stenhårda intervaller på crosstrainern resulterade i riktigt hög puls. Under en av de sista intervallerna var jag uppe i 183! Det är nog inte maxpuls, har faktiskt aldrig gjort ett maxpulstest, men inte så långt därifrån skulle jag gissa. Gubben på crosstrainern bredvid mig kollade konstigt på mig ett par gånger, han kollade bland annat på min pulsklocka, och till slut var jag tvungen att fråga vad han kollade på. ”Bara kollar så att du inte dör” svarade han. Det tar jag som ett betyg på att jag tog i ordentligt! Blev både plaskvåt och högröd i ansiktet vilket också brukar vara indikationer på att jag inte mesat.

Gårdagen bloggade jag inte så mycket om. Det var en skön offline time-out-dag med picknick i solen, bokläsande och allmänt låta huvudet komma ikapp. Bakade sedan bullar på kvällen (mina kanelsnurror är riktigt farliga…) så ni förstår ju varför jag var tvungen att kickstarta måndagen med ett ordentligt pass.

Och just det, jag är nu Mayor of SATS Bromma! Lite småtöntigt men ändå…

20110509-111500.jpg

20110509-111512.jpg

2 thoughts on “Ett ”Ge mig fan på’t”-pass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s