En överraskning på morgonen

Jag blev lite överraskad av mig själv när jag kom ner i Hagaparken imorse för att köra min powerwalk. Kroppen ville inte gå. Den ville springa. Så det var ju bara att lyssna och köra på.

Först gick det bra, sen blev det segt, så gick det bra igen, sen gick det jättebra och det slutade med pannben i backen. Sprang runt i terrängen, hoppade över rötter, stockar och sten, upp och ner för backar och ibland på lite platt mark också. Fick ihop ett 50 minuter långt pass med en maxpuls på 185! Det var när jag försökte springa upp för mördarbacken! Det avslutande pannbenet var att jag skulle öka farten sista kilometern och tvingade mig själv till att inte avstanna förrän jag passerat en viss punkt. Då kunde jag knappt andas, haha. Riktigt nöjd med mitt pass faktiskt. Och jag som igår funderade på vilodag liksom.

När jag kom hem upptäckte jag att det i vår hall svämmade över av träningsskor. Har ni också det problemet? På bilden nedan ett axplock av dojorna som flyter runt i vår underdimensionerade hall.

20110525-133618.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s