Half time! #nocandy2011

Vet ni? Jag har helt missat att uppmärksamma det själv men i fredags passerade vi det första halvåret i #nocandy2011. Ett helt halvår har gått utan att en enda godisbit passerat läpparna. Visst, jag äter annat som definitivt klassas som onyttigt men inget regelrätt godis.

Det känns bra att ha slutat äta godis men jag tycker inte att jag fått någon egentlig förändring i varken beteende eller kroppsligt välmående. Det har väl i och för sig i sin grund att jag inte uteslutit socker men det tycker jag vore oerhört tråkigt så det har jag ingen lust med. Fast jag borde kanske detoxa en vecka eller så för just nu har jag en vansinnig bakelsecraving… Kan inte sluta tänka på tårta. Nästa år kanske det blir #nocakeandcookies2012.

6 tankar på “Half time! #nocandy2011

  1. Näe, inte helt utan socker. Fy vad trist! Men bra jobbat att inte ha ätit godis på ett halvår! 🙂 Jag höll uppe i 6,5 år, men nu skulle det vara svårt att sluta…

    • Ja, fast det mesta hänger ju på om man vill sluta eller inte. Och jag ville sluta. Oklart om jag kommer att börja igen. Förmodligen…

  2. Jag får erkänna att jag har slarvat en del den senaste månaden. Sist, på min födelsedag för en vecka sedan åt jag faktiskt choklad som jag fick i present. :/ Dessutom har några kakor slunkit ner och ja, så klart blev det även tårta på födelsedagen. För att klara av sommaren har jag infört en undantagsregel. Under juni, juli, augusti får jag äta glass. Men godis och kakor ska jag faktiskt helt låta bli så nu får jag skärpa mig.

    • Du är starkare än mig! Jag valde bara godis som slopad vara. Om du har klarat dig utan kakor och tårta så här länge är du värd en medalj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s