Invägning vecka 9: Inte roligt längre

Allt eftersom veckorna går här blir jag mer och mer irriterad på mig själv. Det ska inte ta så här lång tid att gå ner futtiga fem kilo! Och det är ju helt mitt eget fel att det går dåligt, det är ju jag som äter fel och jag som har dålig karaktär. Dagens siffror blev 73,7 vilket innebär +0,7 från förra veckan och +0,4 från starten. Semestern har då inneburit en ökning på 1,8 kg.

Jag behöver en strategi för att vända det här. Förmodligen en utmaning av något slag. Vad sägs om #NoSugarWeek? En veckas total detox. Det kanske kan få futt på utvecklingen. Vad tror ni?

9 thoughts on “Invägning vecka 9: Inte roligt längre

    • Njae. Jag vet att många kör och att många är helnöjda med det upplägget så känner jag mig inte alls sugen på det. Jag räknar hellre kalorier tror jag. Kör du lchf?

  1. Kör det där med jämna mellanrum, det är jäkligt bra! För hela kroppen. Men jag tycker allt du ska ta en hel månad 🙂

  2. Bort med sockret och bort med de ständiga tankarna över att gå ner i vikt -> stress -> kortisol -> fettet hänger kvar med all sin kraft.
    Testa…jag tror stenhårt på dig! 😀

  3. Detox, lchf eller egentligen varsin helst funkar om man håller sig till det. Matematiken är i slutändan mycket enkel och man kommer inte riktigt ifrån kalori in och kalori ut grunden. Jag tror på matdagbok så du får översikt. När du har den så är det lätt att se var de mer osynliga fallgroparna finns. Med vilja och beslutsamhet går det. Och det är jag övertygad om att du har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s