Larmet går…

Ja, alltså. Handikappalarmet på en av våra toaletter har helt plötsligt fått för sig att någon är i extrem nöd och tjuter mycket irriterat för att vi inte genast hastar dit och tar reda på det. Nu är där ingen i någon som helst nöd i något avseende men tjuter gör det ändå. Fastighetsskötaren undrade om det gick bra att komma imorgon men med tanke på att vi förmodligen kommer sitta här och jobba merparten av natten så var det inte ett alternativ. Nu behöver vi stå ut i typ 40 minuter till men det är illa nog.

Därför har jag norpat min kollegas hörselkåpor som jag satt över mina vanliga musikhörlurar för att stänga ute den tillfälliga tinnitusen. Det ser kanske lite spejsigt ut men det funkar!

Träning ska den här bloggen egentligen handla om men det hinns inte med. Ni som brukar läsa här vet hur det brukar vara i mina arbetsintensiva perioder. Det får helt enkelt inte plats om man jobbar 15 timmar om dagen. Ser dock en ljusning i tunneln om ett par dagar. En annan ljusning är att jag fått en tid för operation av mitt korsbandsknä. På torsdag nästa vecka ska man städa upp i det så får jag se hur det går efteråt. Det är bara en liten titthålsoperation så skadeverkningarna är inte så stora men ÄNTLIGEN händer det något!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s