Tävling: Vinn höstiga hörlurar!

För mig är höstens färger toner av gult, orange och rött och jag älskar att springa i lite kyligare temperaturer med färgsprak runt omkring mig! Viktigt är också att ha något bra och peppande i öronen så man liksom får en extra push framåt.

Jag har ett par höstorangea hörlurar från Urbanears att tävla ut i en tävling i samarbete med Snowandmotion. För att vinna dem måste du gå in och gilla deras sida på FB och skriva en kommentar på det här inlägget om vad som är den bästa träningen på hösten. Imorgon kväll, tisdag, drar jag en vinnare, du har fram till kl 18.59 på dig att tävla!

9 thoughts on “Tävling: Vinn höstiga hörlurar!

 1. Ping: Morgonpromenac. Check! | Dåligt samvete

 2. Jag måste slå ett slag för promenader!
  En underbar träningsform som fungerar större delen av året för väldigt många. Tempot och längden går att variera och även terrängen. Ett billigt sätt att träna men som ändå är effektivt!
  Det blir träningsformen som jag går över till när det börjar bli för kallt att jogga.
  Heja, promenaden!

  Jag gillar på fb!

 3. Har precis börjat träna igen efter många års uppehåll. Under hösten ska jag och min pilatesboll bli bästa vänner. Har insett att det finns otroligt många sätt att träna på när man har en pilatesboll man kan nå alla muskelgrupper även dom jag inte visste fanns… det bästa av allt jag slipper vara ute och bli blöt och kall i höstrusket

 4. Den bästa träningen på hösten måste ske utomhus med solen som skiner mellan grenarna på de fantastiskt vackra träden med gula och röda löv. Om det så är en långpromenad eller en joggingtur spelar inte så stor roll. Bara man tar sig tid att njuta av den friska luften och de vackra färgerna.

 5. Den bästa träningen denna höst som jag funnit är militärträning med Nordic Military Training som hålls på olika ställen i Stockholm. En gästintruktör körde ett pass med oss på Friskis och Svettis (Bruno – fallskärmsjägare i bland annat främlingslegionen) för ett tag sen och det slutade med att alla, både äldre/yngre/tränad/otränad hoppade in i en äckligt lerig sjö inför det sista momentet med kläder och allt. Tack vare den motiverade träningen suddades våra gränser och räddslor ut och vi gick gemensamt genom träningen som grupp…:) DET är höstens träning för mig – träningspartner sökes!

 6. Löpträning i skogen bland gula dalande löv tillhör hösten. Luften är frisk och klar utan pollen och insekter som flyger runt och slipper trampa på ormar i spåret. Grundträningen medgör längre sträckor för att få mängdträning och uthållighet. Tankarna kan komma och gå utan press på tidtagning. När det blåst och regnat under löprundan känner man sig extra nöjd när passet är avklarat.

 7. Den bästa träningen på hösten för mig är kanske inte nått som man kanske skulle tänka på när man säger träning och det är svamp/bärplockning. Man kan gå ut och gå i skogen i flera timmar medan man letar efter tex kantareller och trattkantareller. Man får leta, krypa under granar, kliva över kullfallna träd, klättra uppför små berg och förhoppningsvis öka vikten på korgen medan man går med svamp (eller bär). Anledningen att jag tycker att detta är den bästa träningen är för att jag själv inte tänker på att jag är ute och rör på mig och jag har väldigt roligt och fyller på mitt svamp/bär förråd samtidigt.

 8. Den bästa träningen på hösten är att springa i skog och mark där man annars brukar åka skidor på vintern. Då kan man glädja sig över att det snart är dax för vita härliga spår, samtidigt som man njuter av klar höstluft och vackra färger! I min fantasi planerar jag hur jag ska ta backarna och hur jag kan få bättre fart med rätt frånskjut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s