Tre timmar spinning och en dansklass!

Precis som förutspått sladdade jag in med två minuter till godo. Hann precis kasta av mig grejerna och hoppa på cykeln. Första passet leddes av Terese, andra av Soffan och det tredje (som jag var på) leddes av Jimmy. Mellan Soffan och Jimmy valde jag att pausa lite från cykeln och hoppa in på en dansklass. Dans är, som ni vet, inte en av mina specialgrenar men jag skulle verkligen vilja kunna. Det gick faktiskt lite bättre än vanligt och jag lyckades lära mig koregorafin. Därmed inte sagt att jag kan sluta mitt jobb och bli dansare på heltid för vackert var det inte men jag ser det som utveckling!

All in all var det ett fenomenalt sätt att spendera söndagen. Fyra timmars träning, riktigt trevliga människor och möjligheten att göra något bra samtidigt! Stort tack till alla som var med och arrangerade!

Jag fotade inte så mycket under dagen, det var liksom inte prio riktigt för mig. Däremot fotade massa andra så jag ska se vad jag kan länka upp senare.

20111009-155335.jpg

3 thoughts on “Tre timmar spinning och en dansklass!

  1. Attans, jag hade fått för mig att det där eventet var på lördagen när jag inte kunde… Nåja, nästa gång! Kul att det var lyckat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s