Listen up Nike, Adidas, Casall med flera: Produktutvecklingsidé helt gratis

Kanske den här bloggens absolut längsta rubrik. Nåväl. Jag har en produktuvecklingsidé till ovan nämnda företag och alla andra som tillverkar sport-BHs. Gör hällor för pulsband i dem.

Jag har ett litet problem när jag är ute och springer och det är att pulsbandet inte ligger still mot huden. Det hjälper inte hur hårt jag än spänner banden, jag har ändå ett skavsårsmärke när jag kommer hem. Jag försökte fota det imorse efter min lilla morgonjogg men det var svårt och samtliga bilder blev lätt pornografiska så jag tänkte att det kanske var bäst att låta bli att publicera dem. Liiite för privat om ni hajar vad jag menar.

En sport-BH ska klara många saker; den ska hålla hela härligheten på plats, tyget ska släppa igenom svett och tåla att bli blött utan att hela härligheten faller ur plats och den ska vara snygg och bekväm. Men om den också kan hålla mitt pulsband stilla så att jag slipper skavsår ska jag vara den tillverkaren trogen hela mitt liv och lite därtill.

Nå, vem plockar upp bollen?

 

Annonser

7 thoughts on “Listen up Nike, Adidas, Casall med flera: Produktutvecklingsidé helt gratis

  1. Vasselin tills att nån lanserar din idé? 🙂 Jag har mitt under sport bh:n, alltså under som i nedanför. Det skaver inte (på mig iaf) men funkar lika bra. Men jag kanske är mer hårdhudad eller nåt 🙂

  2. Bra tanke, själv har jag inte haft några stora problem med skav men däremot tycker jag det är svårt att få bandet att sitta still det vill gärna röra sig och då tappar jag pulsen på klockan vilket inte är så bra heller.

  3. Jag har sett reklam för sådana sport-BHar. Det verkar finnas flera märken, många av de som tillverkar pulsmätare har egenutvecklade BHar i området.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s