Om träningsångest, böcker och blåsor

Träningsångesten, ja. Den känner man. Alla tycker att jag tränar mycket men det gör jag ju inte. Jag gör bara mycket väsen av det när det händer. Det är rehab mest faktiskt vilket ju inte kvalificerar som träning. Extra jobbig blir ångesten av att alla andra runt omkring mig har fått eld i baken och tränar som gälningar!

Så ikväll när jag kom hem sent, var trött, stod och grejade med middagen (som faktiskt blev rätt ätbar!) bestämde jag mig för att inte falla i fällan och landa i soffan. Ringde löparbästisen och tillsammans drog vi ut på promenad Kungsholmen runt. Så skönt! Dryga timmen tog det och ångesten dämpades något. Den är där fortfarande men jag har i alla fall rört på mig. Mitt nyårslöfte om att styra upp träningen och få bort kalaskulan börjar nu bli verklighet.

Sen var det böckerna. Eller boken faktiskt. Boken som Mattias och jag skriver ihop är nu nästan färdig! I natt satt jag uppe till två och skrev för att skicka manus till förlaget som jag hade möte med idag. När vi satt där förläggaren, redaktören, layoutaren och jag och diskuterade papperskvalitet, typsnitt och sådant blev set plötsligt så påtagligt. Det blir en riktig bok av det där worddokumentet Mattias och jag suttit med så många timmar! Det är coolt!

Och boken är anledningen till att jag inte la tid på att blogga igår. Det var karateonsdag och jag har fått årets första blåsor. Två blodblåsor för att precisera närmare. I vanlig ordning kommer en bild på sköna karatetassar här nedan. Gillar du inte sånt får du låta bli att scrolla förbi my karate girl Alva.

20120119-225110.jpg

20120119-225127.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s