Laddning inför TjejVasan

Jag ligger på hotellrummet i Falun och knaprar kolhydratsgelé inför morgondagens krig i skidspåret. Mamma och jag fick tag i varsin startplats på blocket och idag var vi uppe i Mora och hämtade ut nummerlapparna. Fixade också seedningen, både mammas och min tid från Kristinaloppet räckte till startled två.

Trots en något bättre uppladdning än till det förra loppet känner jag mig inte lika taggad. Är rätt trött och lite urlakad. Jag säger som förra gången: målet ligger på 2.30. Förra gången jag åkte samma sträcka gick det på 2.29 men Kristinaloppet gick på 2.15. Hoppas jag taggar till på startlinjen.

Det blir en tidig morgon imorgon. Eftersom vi var så sena med att anmäla oss fanns det inget boende nära loppet. Starten går 9.45, bussen till Oxberg från Mora går 8 så bilen från Falun går 6.30. Puh! Om ni vill följa mig har jag startnummer 2069.

Kolhydratsgelén då. Det är rätt snubbigt faktiskt. Det är som att äta silikon som finfördelas i småbitar i munnen med en trevlig syntetisk apelsinsmak. Men vill man åka fort får man lida pin…

20120224-191808.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s