Träning i paradiset

Kärleken och jag har förflyttat oss till Dubai över påsk för att semestra lite och hälsa på en faster som bosatt sig här. Igår tog vi en dagstur över till Abu Dhabi så då blev det inte mycket träning förutom att man spände magen ordentligt i världens snabbaste berg och dalbana på Ferrari World.

Men idag blev det ordning på torpet! Började dagen med att simma en kilometer i havet och jogga lite på stranden. Jag är inte så bra på att simma så det var riktigt jobbigt. Sedan bar det av till gymmet som finns i huset för ett styrkepass. Det var inte många som ville överge stranden eller poolen så vi hade gymmet för oss själva nästan hela tiden. Grymt skönt! Det blev lite ben och axlar. Vi hade lite bråttom för vi skulle vidare ut på ökensafari. Det var riktigt coolt att köra fort över sanddynerna. Ska ni ned hit är det något som rekommenderas!

20120405-224456.jpg

20120405-231247.jpg

1 thought on “Träning i paradiset

  1. Sweet! Jag har också hotellgymmat idag, får damp av att bara ligga på stranden även om jag sov idag efter nattens flygresa som bara resulterade i 4 sömntimmar! Hoppas du har det gött :=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s