Prokrastinering 2.0

Jag hade en ambitiös plan för dagen som crashed and burned hårt redan när jag klev ur sängen. Planen var att jag skulle vara på gymmet vid jobbet kl 10 när de öppnade, träna en timme och sen sitta på kontoret ett par timmar för att bli av med delar av den digra todo-list som väntar i och med veckobytet imorgon måndag.

Nå, jag vaknade väl i tid men fastnade lite länge i soffan med Kärleken. Det var varmt, mysigt och ett par avsnitt av en serie. Helt plötsligt var jag tvungen att äta igen för att jag hade suttit för länge och då gick det en timme till. Sen gick det en timme till av bara farten. Klockan var halv två innan jag fick tummen ur och gick till gymmet men inte till det vid jobbet, utan det som ligger närmast. Jag hade då förhandlat mig mig själv att jag skulle kunna sitta hemma och jobba istället. Träna, hem och duscha och så hårdköra framför datorn ett par timmar. Well, jag körde hårt på gymmet (streckgubbssession), kom hem och – somnade i soffan! Så nu sitter jag här och sliter mitt hår över en presentation jag verkligen måste komma någonstans med tills imorgon. Och jag är hungrig. Igen. Om jag är riktigt duktig kan jag nog prokratinera ytterligare ett par timmar!

Knäppte av en riktigt posig bild på gymmet. Hade tänkt ta ett par andra men så kom det folk in i mitt hörn av omklädningsrummet och det blev lite pinsamt att stå där och fota sig själv. Tränade i glasögonen idag också. Kändes konstigt. Och lite töntigt. Och kombon ”Fitness-pose” + glasögon funkar inte alls. Tycker jag.

20120422-180608.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s