Kidnappad mitt i träningen

Igår var tanken ett skönt morgonpass på gymmet. Lite rehab och lite styrketräning. Men tji fick jag för mitt i ett TRX-set blev jag avbruten av mina girls, utstyrslad i tiara, reflexväst och a sash (vad heter det på svenska?).

Sedan började en fantastiskt rolig dag med diverse uppdrag, en låtinspelning i studio och sedan paintball och trekamp i sumobrottning i dräkt, en slags gladiatorgren och boxning i hoppborg med rejält oversizeade handskar. Det var grymt kul och man blev rejält svettig. Träning liksom!

Efter alltihopa drog vi hem till en av tjejerna för grill och lite lekar. Vi avslutade med tjejsnack och bröllopsprat och så blev det dags att gå hem innan ögonen ramlade ihop på oss allihopa.

Det var en jätterolig dag utan jobbiga pinsamheter eller för mycket alkohol (som var fallet i den möhippa som anlände till studion efter oss – hon är nog bakis idag!). Både studion och paintballen var riktigt roliga och trekampen lockade verkligen fram tävlingsmänniskan i mig. Jag har ett fint blåmärke på armen som bevis för mitt övermod på paintballarenan men annars lider jag inte av några sviter från gårdagen förutom att jag är lite trött. Så himla roligt! Tack tjejer!

20120701-083319.jpg

4 thoughts on “Kidnappad mitt i träningen

  1. Ping: Ny knädiagnos: spricka i menisken | Dåligt samvete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s