På damtralla till Nynäshamn

Vilken tur vi har kört, Gittster, Svarta faran och jag. Först körde jag ned till Gullmarsplan och mötte Gitta, sen cyklade vi till Älvsjö och hoppade på pendeln. I Västerhaninge hoppade vi sedan på bikesen igen och cyklade ner till Nynäshamn. Med en liten extra tur för att vi körde fel hade vi cyklat 51 km när vi kom fram.

Lunchen på Nynäs Rökeri smakade fantastiskt och eftersom jag ändå bränt typ 3500 kcal gled det ned en glass också. Den var dock inte lika god. Kanske har jag lyckats vänja mig av med sött? Haha, det vore århundradets skämt i så fall! Sockerjunkie som man är.

Nåväl, vi skulle åka pendeln hem men ett växelfel gjorde att vi fick cykla mellan Tungelsta och Västerhaninge. Man får ju inte ta med sig cykeln på bussarna. Tack vare en cykelgud/local girl åkte vi en genväg och kom fram samtidigt med bussarna. Ytterligare fem km på räknaren och dagens total stannade på 56 km. Helt ok dagsverke enligt mig!

Nu är jag sjukt sugen på en riktig landsvägscykel. Damtrallan är ju inte direkt gjord för långa cykelturer. Får börja spara så kanske man har råd nästa sommar.

20120707-184859.jpg

20120707-184906.jpg

20120707-184912.jpg

20120707-184919.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s