Jubileumsmaran på svarta faran

Vaknade till sol och kände att jag inte mäktade med att gå ner under jorden och gymma. Istället fick jag lite inspiration av Jubileumsmaran som ju gick idag. Hoppade på cykeln för att vara lite historisk jag med och cyklade banan. Eller delar av den i alla fall. As it turns out är det svårt att vara historisk utan att kapa trafiken. Speciellt med cykel. Jag kan också tala om att cykelvägar inte planeras in först när det byggs områden. De börjar lite hur som helst och avslutas lika abrupt. Inte heller är skyltar en prioriterad fråga.

Dagens utflykt har präglats av mycket kartläsande, förvirring, vacker omgivning och ett frenetiskt nynnande av temat till Indiana Jones. Kände mig lite som en äventyrare när jag trasslade mig genom okända områden och försökte hitta den jubilerande sträckan.

Anyway, jag cyklade min mara med en fikapaus på Sollentuna Golfklubb. Mötte upp päronen för en fika och bröllopssnack. Bitarna börjar falla på plats! Hann med att se några löpare på tillbakavägen. By then hade jag helt gett upp den historiska tanken och cyklade hem en annan väg. Härlig dag ändå, nästa gång vore det roligt med sällskap! *hint, hint* *wink,wink*

20120714-215233.jpg

20120714-215249.jpg

2 thoughts on “Jubileumsmaran på svarta faran

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s