För fin i håret

Det här är en någorlunda replika av ett inlägg jag redan skrivit men som av någon märklig anledning försvunnit. Det verkar också ha sammanfallit med att wordpressappen uppdaterats. Brukar bli lite buggar då…

I alla fall så berättade jag att jag inte alls kände för att träna idag. Till och med folk som jag har ibland dippar och då brukar de mest larviga ursäkter för att slippa träna hopa sig i huvudet. En som återkommer då och då är att jag känner mig för fin i håret. Jag vill liksom inte förstöra det när jag fått till det fint genom att sätta upp det i en tofs och svetta ner det. Skitfånigt, jag vet. En annan av kvällens ursäkter var myggbetten jag har på fötterna. De kliar nåt alldeles när jag stoppade ner dem i skorna. Dessutom hade jag glömt strumpor så det blev ännu värre.

Drog ändå på mig kläderna och satte upp mitt fina barr och segade mig ut i gymmet. Bara för att nästan direkt få mensvärken från hell. Pallade med lite cykel och två benövningar, sen var det bara att ge sig. Man behöver inte pusha genom allt alla gånger. Gläds istället åt gårdagens pass som var riktigt bra. Orkade mer än förut och kände mig stark. Och så var Kärleken med också. Det gjorde också sitt till!

20120813-201950.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s