Gym sightseeing

Ni vet att jag har lite som hobby att hitta nya gym att träna på och idag hade jag det stora nöjet att få följa med min kollega Julia och hennes man Brian till deras gym och gästträna. Det är ett riktigt fancy ställe, The Reebok Sports Club heter det. Jag är lite lättköpt så jag gillar när det finns handdukar att låna gratis, när det finns hårtorkar som man inte behöver lämna pant i receptionen för att få (här hade de till och med plattänger som man fick låna); när det liksom finns lite extra finess. Det här stället, ett trevåningsschabrak med basketplan, swimming pool, 15 meters klättervägg och alla maskiner och vikter man kan tänka sig, var gym heaven. Riktigt grymt! Rolig kuriosa är att konditionsmaskinerna är uppdelade så att man antingen kan mäta allt i kilometer eller i miles. Smart var också att alla skåp i omlädningsrummet hade kodlås så man behövde inte heller komma ihåg att ta med ett lås. Smart!

En timmes överkropp blev det och ovanpå det 8 km promenad genom London. Jag vaknade tidigt imorse och visste inte riktigt vad jag skulle göra av mig själv så jag bestämde mig för att promenera en del av vägen. Gymmet ligger i Canary Wharf, det nya financial district’et så det var en bit att gå. Kom ungefär halvvägs innan jag var tvungen att hoppa på tuben för att hinna i tid. Jag gick genom Kensington, där jag bor, genom Green Park, där drottningen bor, passerade delar av banan som man cyklade under OS (tror kanske att maran gick där också, och nu är det ju Paralympics så det är säkert någon gren som avgörs där nu också) och genom rondellen som är det faktiska London. Alltså på kartan står det London just där. Ligger vid Trafalgar Square.

En riktigt bra dag alltså!

20120826-185356.jpg

20120826-185412.jpg

20120826-185446.jpg

20120826-185943.jpg

3 tankar på “Gym sightseeing

  1. Pingback: No 7 – a walk in the park | Heidi's News

    • Inte billiga slantar. Tror Julia sa något om att fullvärdiga medlemmar lägger runt 1000-lappen i månaden. Hon har själv bara ett helgmedlemskap och då var det inte jättefarligt men ändå ganska kostsamt om man jämför mot andra gym.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s