Jag vill inte vara en förebild, jag vill vara en efterbild!

Yup. Jag har bestämt mig för att testa Fitnessfightens upplägg för att se vad som händer på 30 dagar (kunde ju tagit kick-startvarianten men vad är livet utan tävling!). De lovar fantastiska resultat och visar upp fina före- och efterbilder. Och man vill ju vara en sån där snygg efterbild! Just nu känner jag mig som en degboll och det ska bli spännande att se hur det går. 30 dagar klarar man nästan vad som helst men jag är lätt skeptisk. Det är lite väl mycket halleluja över det hela men jag ska ge det an honest go.

Ett störningsmoment är ju min kropp som inte är känd för att samarbeta. Den gör ju sig illa lite då och då, magen strular, halsen raspar… ni vet, det vanliga.

Nu ska jag sätta mig in i kostschemat. Det var lite mer komplicerat än jag trodde och det innebär lite tankeverksamhet att rodda ihop och planera det hela. Lägger upp mina startsiffror och bilder senare så får vi se då, om 30 dagar, hur det ser ut!

 

Uppdatering! Jag har nu mätt och vägt mig och tagit massa obekväma bilder. Jag lovade ju att jag skulle lägga upp den men hörrni, det var mycket värre än befarat och jag fixar inte riktigt att visa dem! Det är sällan jag bangar på grejer men här går gränsen. Kanske får ni se dem ihop med efterbilderna men bara då. Nu är det sängdags, imorgon är det allvar!

2 thoughts on “Jag vill inte vara en förebild, jag vill vara en efterbild!

  1. Vad spännande! Har själv varit sugen på att prova men inte riktigt kommit till skott.

    Och före-bilder är läskiga. Väldigt läskiga. Åtminstone att dela med sig av. =)

    • Jag bestämde mig ganska spontant fast jag har kikat på upplägget länge. Trodde att det skulle vara mer färdigt liksom, typ mer hela dagsmenyer och så. Men det ska bli spännande att se om det blir några resultat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s