Dag 13 – Träningsfusk

Eller, ja. Inte i egentlig mening. Dealen är ju en timme träning om dagen och det har jag gjort. Dock inte enligt programmet. Istället drog jag och Löparbästisen en repa runt Kungsholmen och när jag kom hem hade jag sprungit dryga milen. Det gick på typ 1:10 vilket ju inte är någon hastighet att tala om men det är första gången jag sprungit så långt sedan knähaveriet i maj. Så jag är nöjd!

Planen var sedan att dra till gymmet och köra en timme där också men det hanns inte med bland resten av dagens aktiviteter. Istället blev det en väldigt trevlig och lång fika med en god vän från Holland jag inte träffat på väldigt länge. Fatta att jag satt och tittade på när hon åt en av stans godaste kardemummabullar! Fatta!!!

Sen på kvällen såg Kärleken och jag Stockholm Roller Derby krossa Malmö i en fullsatt Solnahallen. Det är en grym sport och kul att titta på. Nästa Boute (lingo för match) är den 24:e nov, vem hänger på och tittar? Mina bilder blev inte så bra, det är verkligen på tiden att jag skaffar mig en bra kamera. iPhonen räcker inte till alltid…

20121013-223244.jpg

20121013-223257.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s