Dag 23 – ljuset i tunneln

Det är bara en vecka kvar. Sju snabba dagar så är jag klar med den här vevan diet. Och jag har lovat mig själv att inte kliva upp på vågen eller ta fram måttbandet innan dess. Istället ska jag kämpa på och vara nöjd med det, vad det än är, som blir resultatet.

Imorse hade jag en date med min sjukgymnast så jag fick vara på gymmet redan vid sex för att hinna träna innan. Jag har ont i ett knä efter löpningen i helgen så jag skippar benövningarna och stoppar in rehab dito istället. Lätt överansträngning var domen hos Uffe.

Träningen gjorde jag på SATS Spårvagnshallarna och jag har kommit fram till att jag inte gillar det stället. Ljud läcker ut som 17 ur gruppträningssalarna, det finns inga hantlar på ställen där man kan ligga på en matta och köra och det känns bökigt med alla våningsplanen utan riktig översikt. Bäst gillar jag faktiskt Hötorget. Där finns allt, det är lite skönt avslappnat, inte så trångt mellan grejerna och gott om utrymme och utrustning där man kan köra träning på matta.

Har ni någon favorit?

Kärleken och jag i Spårvagnshallarna för ett tag sedan.

20121023-192251.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s