Snabba beslut om snabb åkning

Som vanligt har jag fattat ett stort beslut utan någon som helst längre planering. I duschen på gymmet i morse bestämde jag mig för att 2014 ska jag åka fort på TjejVasan. Typ så fort att jag kommer top 50.

Hur? Ja, det får jag återkomma till mer specifikt men våren tänkte jag använda till att bli skadefri. Sommaren och hösten åt att träna som fan. Vad tror ni? Görbart?

20121217-214358.jpg

9 thoughts on “Snabba beslut om snabb åkning

 1. Grymt! Klart du kan! Rimlig förberedelsetid och skönt med långsiktigt mål. Håller alla tummar för ett skadefritt 2013, och en tidig och lång vit vinter 🙂

 2. Googlade Tjejvasan 2014 och hamnade här! Roligt med höga målsättningar! =) Själv åkte jag min första Tjejvasa i vintras på 1.58 efter många års uppehåll från skidålning. Satsar högre till vintern, men frågan är hur långt upp man kan nå!?!? Tyvärr gäller det väl att hitta ett bra seedningslopp innan så man får starta i led 1, startade i led 2 i vintras och tyvärr blev det många från led 1 man var tvungen att åka om. Vilket led startar du i?

  • Vad kul! Ja, om man inte siktar högt kommer man ju ingenstans! Bra tid! Jag missade tyvärr årets Vasa pga sjukdom så jag halkar ner i led 3 om jag inte seedar mig. Så jag tänkte åka Tjejskidan och Kristinaloppet för att seeda mig. Kanske blir det något lopp till, får se. Var bor du någonstans? Vore kul med en träningskompis!

   • Jag bor i Sollefteå (Ångermanland)..och visst var det så att du bor i Stockholmsområdet!?!? Så det är ju synd att det är långt ifrån för annars vore det kul med träningssällskap. Hur brukar vintrarna i Stockholm vara för skidåkning då? Finns det många konstsnöspår osv?

    • Haha, ja, det var ju lite långt emellan. Jag bor i Sthlm och det finns lite konstsnö att åka på men det krävs att det finns en sula av natursnö först. Vore kul att ses på mitten någon gång. Har du tänkt åka på något läger?

     • Jag kommer inte att åka iväg på något läger, ev kommer jag att vara med om det anordnas något tjejhelgläger här i Sollefteå till vintern igen.
      Kommer du att åka iväg på läger? Läger är ju egentligen superbra för att komma upp i mängdträning!

      • Ja, jag hade tänkt åka på ett par. Troligen ett i december och ett eller två i januari. Har ju fördel av att känna Mattias Svahn som ordnar grejer. Du borde komma med på ett. Det gör verkligen att åkningen tar ett par kliv framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s