Men för h-e!

Idre Fjäll lägger 2 miljoner varje år på att göra i ordning skidspår men en skylt och en extra kvart på personaltrainingen om att man inte får gå i skidspåren kan man inte kosta på sig!

Helt nypreppade spår och vem hade varit där direkt och förstört? Jo, ett gäng promenerande assholes! Det är ju fine att åka på ikväll men när det fryser på under natten kommer det att bli wobbligt och obehagligt att åka på. Skejtspår är också skidspår och utan skyltar kommer folk aldrig fatta det. De tror att någon preppat en två meter bred gångväg åt dem och tycker att livet är toppen.

Och vid konfrontation säger de att de frågat och att receptionen eller annan Idre Fjäll-personal sagt att det var ok att gå där. Och så kommer de dragande med allemansrätten. Well, allemansrätten säger att man får gå runt i naturen på privat mark utan markägarens tillstånd men den säger definitivt inte att man får förstöra skidspår!

Jag är inte militant på många områden men just det här är ett rött skynke. Det spelar roll eftersom det förstör åkupplevelsen. Jag och många med mig åker många mil för att få åka skidor i bra spår och jag blir arg när det förstörs.

Idre Fjäll, vi har pratat om det här förut. Kan ni inte ge mig en sen julklapp och sätta upp några skyltar? Och kanske med skoter dra en promenadväg så att fotgängarna får sin stärkande promenad i fjällen utan att de förstör era fina spår?

20121225-221458.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s