A day of sadness

Min finaste – och motvilligaste, löparkompis har idag tyvärr lämnat mig. Han blev gammal och skruttig och det var helt enkelt dags. Även om jag förberett mig på det ett tag nu är det ändå ledsamt.

Han var en av de konstigaste flatcoated retrievers man kunde tänka sig. Det är en livlig ras som älskar vatten, springa, apportera – Leo hated it! De gånger jag drog med honom ut för en löptur slutade det alltid med att jag sprang först och bakom mig så långt kopplet tillät låg Leo som en bromskloss och såg till att farten inte blev för hög. Enda gången det var roligt att springa var när han hade en boll och ville att vi skulle jaga honom för att få fatt i den.

Simma? Tok heller! Doppa magen och öronen ett i taget räcker!

Men som alla fyrbentingar var han allt för familjen han levde i. Ingen blir så glad över att man kommer hem trots att man bara varit borta en kvart. Ingen sprider så mycket värme och kärlek och så många skratt han har gett oss när han hittat på hyss.

Jag saknar honom massor redan trots att han inte varit borta mer än ett par timmar och trots att han inte bodde med mig.

Hejdå, älskade voffis.

20130115-220225.jpg

20130115-220254.jpg

20130115-220319.jpg

20130115-220342.jpg

7 thoughts on “A day of sadness

    • Tack! Det är en del av livet och jag har ju hela tiden vetat att det inte är för alltid. Du har rätt, alla de fina minnena finns kvar och bilderna finns ju att titta på.

  1. Bävar själv inför den dagen då det är dags för min lill-kille. Men det dröjer förhoppningsvis flera år till, han är bara 2½. Man får försöka att tänka på all glädje och kärlek som de ger medan de lever.

  2. Ping: Långsamhet | Dåligt samvete

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s