Träningsgarderob? Jag kan öppna sportaffär…

Jag brukar skämta att om Kärleken och jag skulle bo i en mindre stad skulle vi kunna öppna sportaffär. Vi har så jäkla mycket grejer att det är helt sjukt!

På ett bra tag har jag inte kunnat stänga garderoben för att jag inte fått igen lådan med träningskläder. Jag beslöt mig för att en söndagskväll is as good as any kväll att städa lite. Nu går lådan att stänga men det är inte mycket extra plats kvar. Och då har jag slängt en del gamla grejer och tagit ut karatedräkterna.

Jag använder ju inte dem så mycket längre. Men jag saknar det lite faktiskt. Det har så länge varit min identitet, kampsportare, och nu är jag skidåkare istället. Well, well, that’s life men jag kommer inte att slänga dem. Har på känn att vi inte är klara med varandra, karaten och jag.

Sorry för stökig säng som bakgrund till alla träningskläder. Vårt sovrum är långt ifrån ett perfekt taget ur ett uppslag i Elle interiör. Och ja, det är cyklar som skymtar i ena hörnet. Kärleken förvarar sina dyrgripar i sovrummet. Snacka om konkurrens!

20130526-211935.jpg

20130526-211946.jpg

20130526-211953.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s